Voormalige groentewinkel ligt weer vol: met tweedehands spullen

In de leegstaande winkel van groenteboer Sam van der Klis zal komende weken weer een verkooppunt zijn van tweede handspullen.

Zijn winkel staat inmiddels weer vol met allerhande tweedehands spullen en antiek. Sam vertelt dat het een samenloop van omstandigheden was. Hij kreeg van iemand de vraag of hij iemand kende die de inboedel van een leegstaand huis wilde hebben. “Dat gebeurde net toen Maatje Metske hier bijna klaar was met haar verkoop ten bate van India. Breng maar hier”, zei hij. En toen dit nog een keer gebeurde groeide het plan om het zelf te gaan verkopen in zijn winkel.
De winkel is geopend op woensdag en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Zijn vrouw Jannie en Jan Siebe staan hem ter zijde. Inmiddels heeft hij ook een prachtig doel bedacht voor het geld dat binnen komt. Het gaat naar de zendingsdoelen van Safina. Onder andere steunen zij een opvanghuis voor meisjes in Oeganda die slachtoffer zijn van seksueel misbruik. De tweedehands winkel is geopend tot en met 22 december. Tijdens de openingstijden kunnen goede spullen ingebracht worden. Van harte welkom in de Havenstraat 7 te Oudewater.

Bron: Zenderstreek | maandag 10 december 2018

Geef een antwoord