Website Oudewater.net niet alleen voor toeristen

Sinds 2013 heeft Oudewater op internet een website www.oudewater.net waarop veel informatie over bijvoorbeeld evenementen en toeristische informatie uit Oudewater te vinden is.

Toeristen vanuit de hele wereld weten de website goed te vinden. Maar de site is zeker niet alleen voor toeristen, stelt de werkgroep.

Door de inwoners van Oudewater blijkt de website minder bekeken te worden. De werkgroep van deze website vond het daarom tijd voor een ‘deel, like en win-actie’ op Facebook. Iedereen die het Facebook pagina wilde liken en delen maakte kans op een prachtig kerstpakket ter waarde van ruim 50 euro. Het aantal likes steeg tot bijna 600.

Afgelopen donderdag werden de prijswinnaars verrast met een prachtig geschenkenpakket, dat was samengesteld door de gulle giften van lokale ondernemers. De winnaars Carola van Harmelen-Stukart, Linda en Amina Koene en Kimberly Mast (niet op foto) namen hun pakket in ontvangst van Gerdine van der Ven en Marion Nouens. Amina vertelt blij: ‘‘Dat gaan we aan oma geven tijdens het kerstontbijt.’’

De werkgroep die de website onderhoudt, werd onlangs versterkt met twee nieuwe leden, Ella Breij en Martijn de Wit. ‘‘De evenementenkalender is een belangrijk onderdeel en iedereen kan zijn evenement melden op de website’’, zegt Marion Nouens die graag ziet dat nog meer inwoners daarvan gebruik gaan maken. Meer informatie is te vinden op de site www.oudewater.net.

Bron: Zenderstreeknieuws – Margreet Nagtegaal | 30 december 2015

Geef een antwoord