Wereldwinkel Oudewater viert verjaardag

Op 1 augustus 2015 heropende Wereldwinkel Oudewater zijn deuren op een nieuwe locatie in de binnenstad. Een jaar later kunnen wij alleen maar met trots en tevredenheid terugkijken.

Want:

  • We zijn helemaal gelukkig met deze prachtige locatie die voor ons mogelijk gemaakt is.
  • Het is een winkel geworden met een moderne uitstraling waar klanten vaak verbaasd staan dat het een Wereldwinkel is.
  • Wij zijn heel blij dat we zoveel meer Fairtradeproducten verkopen en daardoor dus ook veel meer voor de Fairtradeproducenten kunnen betekenen. En daar gaat het uiteindelijk om.

 

En:

  • Dat dit alles wordt mogelijk gemaakt door de inzet van zo’n 38 enthousiaste vrijwilligers.

 

Moderne en hoogwaardige producten

Wereldwinkel-Oudewater-13-1-2016 020Maar niet alleen de winkel is vernieuwd. Ook onze producenten uit Zimbabwe, Burkina Fasso, Mali, Mexico, Indonesië, Nepal, India, Guatemala en Sri Lanka  maken steeds modernere en hoogwaardigere producten waarmee zij hun levenspeil en vaak dat van een heel dorp kunnen opwaarderen.

Zij maken prachtig porseleinen servies in Sri Lanka, mooie leren tassen van ecologisch gelooid leer in Afrika , maar ook kunst in de vorm van bronzen en stenen beelden.

Wereldwinkel_Oudewater_13-1-2016 027

 

Ook wat de koffie betreft zijn we modern geworden en kun je tegenwoordig cups kopen met Fairtrade koffie. Kom ter ere van onze verjaardag langs en proef een kopje eerlijke koffie.

WANT … WIE JARIG IS TRAKTEERT !

 Bron: Wereldwinkel Oudewater | 30 juli 2016

Geef een antwoord