Willeke Alberti op seniorendag in Oudewater

Oudewater 750 jaar Stad is een jubileumjaar voor iedereen, waarbij aan alle leeftijdsgroepen is gedacht. Vrijdag 12 juni staan 65+’ers en mensen met een beperking uit Oudewater centraal. We nodigen iedereen van harte uit in de Ontmoetings- kerk (zalencentrum) aan de Westsingel in Oudewater. Het belooft een gezellige, verrassende, maar vooral muzikale dag te worden met een geweldig optreden van Willeke Alberti!

Keuze voor de middag of avond

Er is een middagprogramma van 14.00 uur tot 16.30 uur en een avondprogramma van 19.30 uur tot 22.00 uur. Het programma blijft op beide dagdelen gelijk en de zaal is een half uur voor aanvang geopend. Gasten worden verwend met koffie of thee met gebak en tussendoor een hapje en een drankje. Muziek en ‘theater van toen’ staan, naast veel gezelligheid centraal. Als klap op de vuurpijl hebben wij in beide programma’s na de pauze een geweldige artieste: Willeke Alberti.

Willeke Alberti en de Willeke Alberti Foundation

Muziek is een taal zonder grenzen. Naast onderwijs, gezondheidszorg, voeding en een veilig heenkomen hebben mensen het recht op sociale en culturele ontspanning. Willeke Alberti heeft daarom een speciale foundation opgericht. Willeke betrekt de mensen in haar muzikale wereld, praat met de mensen, en maakt ze aan het lachen, zodat ze alles even helemaal kunnen vergeten. De Willeke Alberti Foundation streeft ernaar om zoveel mogelijk senioren en mindervaliden te laten genieten van speciale kleinschalige optredens. Ook in Oudewater! Kom en geniet van een heerlijke middag of avond uit met bekende en minder bekende nummers uit haar repertoire.

Reserveer uw kaarten nu!

Toegangskaarten (inclusief consumpties) zijn voor € 3,- verkrijgbaar via het mailadres: senioren@oudewater750jaar.nl. Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 17.00 uur en 18.00 uur bij Gonnie de Groot (0348-562932), Nel Yperlaan (0348-562344) of Sanne Koning (0348-448090). Daarnaast kunt u de komende woensdagen uw kaarten reserveren bij het speciale verkooppunt in de Emté Supermarkt aan het Joostenplein in Oudewater. Op woensdag 13, 20 en 27 mei en 3 en 10 juni bent u tussen 14.00 uur en 16.00 uur van harte welkom in de winkel. Kaarten voor de dag van de ouderen zijn niet via de webshop verkrijgbaar. Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Bron: Oudewater 750 jaar Stad| 2 mei 2015 

Geef een antwoord