Win een kraanwatertappunt voor onze gemeente!

Drinkwaterbedrijf Vitens bestaat dit jaar 10 jaar in haar huidige vorm en viert dit door 100 kraanwater tappunten weg te geven. Door middel van een wedstrijd kan iedereen kans maken op een tappunt. Het tappunt wordt daarna geplaatst op een plek naar keuze; dit kan zijn in een park, natuurgebied, bij een sportvereniging, op een plein of in een winkelstraat. Het tappunt wordt voorzien van de naam van de winnaar.

Om het tappunt te winnen kunnen deelnemers een selfie met kraanwater insturen die ze hebben gemaakt op een festival, in een café of restaurant. Op kraanwaterkaart.nl kunnen deelnemers de selfie uploaden.

Durf om kraanwater te vragen

Veel Nederlanders hebben nog schroom om buitenshuis om kraanwater te vragen. Met deze actie hoopt Vitens de kraanwatervraag en daarmee ook het kraanwateraanbod van horeca en festivals op een positieve manier te stimuleren. Als we allemaal om kraanwater durven vragen, wordt het vanzelf normaal.

Voor meer informatie over de selfieactie kijk op kraanwaterkaart.nl. Daar is ook te zien hoeveel Oudewaterse selfies er al zijn gemaakt.

Bron: Gemeente Oudewater | 19 augustus 2016

Geef een antwoord