Windfall 77 op het podium tijdens Oudewater LIVE!

Drie jaar geleden kwamen de mannen van Windfall 77, na jaren niet gespeeld te hebben, speciaal voor Goud van Oudewater tijdens Oudewater 750 jaar Stad weer bij elkaar als band.
Dit voelde als vanouds en dus besloten zij eens in de maand weer samen te komen. Gewoon om het repertoire te blijven spelen en vooral om samen muziek te blijven maken.

Sinds oktober 2017 vinden deze maandelijkse repetities plaats in het Muziekhuis. Al snel ontstond het idee om een gezamenlijk optreden te organiseren met Windfall 77 en Boots & Belly, de huisband van Muziekhuis Oudewater. Beide bands spelen countrymuziek en daarmee was het thema voor de derde editie van Oudewater LIVE snel een feit: Oudewater LIVE ‘Country from the Green Heart’.

Het wordt een middag waar oude rotten in het vak en jong bevlogen muzikanten samenkomen, om jong en oud een swingende muzikale middag te bezorgen. Beide bands hebben voor de gelegenheid special guests uitgenodigd en een combinatie optreden van de twee bands zal ook zeker niet ontbreken!

Zie voor nadere informatie onze evenementenkalender.

Bron: Muziekhuis Oudewater | 9 april 2018

Geef een antwoord