Winnaars van ‘Deel, like en win actie’ Oudewater.net bekend

Na zo’n anderhalf jaar inmiddels dé website voor bezoekers van Oudewater te zijn geworden, begint Oudewater.net nu ook bij Oudewaternaren zelf steeds populairder te worden. Een actie op Facebook zorgde voor een stijging van Facebookvolgers tot maar liefst bijna zeshonderd.

Het zegt iets over Oudewater.net,  het zegt iets over de Oudewaterse ondernemers en het zegt iets over de Oudewaternaren, deze aardige actie op de valreep van het jaar 2015. Terwijl Oudewater.net eigenlijk nog niet eens zo gek lang bestaat als webportaal voor Oudewater, hebben de winkeliers deze website kennelijk al in de armen gesloten als dé website van Oudewater. Andersom draagt Oudewater.net alle Oudewaternaren en dus ook de ondernemers een warm hart toe; tenslotte is dit webportaal er voor heel Oudewater.

Actie ‘Win een kerstpakket’

De actie ‘Win een Oudewaters kerstpakket bij Oudewater.net!’ bleek zo enorm aan te slaan dat het aantal likes alle verwachtingen overtrof. Het aantal volgers bedroeg 466 en Gerdine van de Ven van Oudewater.net wilde met een kleine actie de vijfhonderdgrens doorbreken. Collega Marion Nouens trok er op uit om de Oudewaterse ondernemers te vragen een kleinigheidje voor deze actie ter beschikking te stellen. Dat werden tientallen leuke artikelen en waardebonnen. Alle gulle ondernemers zijn op Facebook genoemd, want heel vaak werd de gift iets meer dan ‘een kleinigheidje’. Zo kon niet één winnaar maar konden meerdere winnaars met een groot prijzenpakket verrast worden.

Oudewaterse-kerstpakketten

In deze gezellige feestmaand mocht Oudewater.net bijdragen aan de feestvreugde. Via Facebook gaf het webportaal maar liefst drie fantastische kerstpakketten weg, vol met producten en bonnen die beschikbaar waren gesteld door Oudewaterse ondernemers. De inhoud van de pakketten was heel wat meer dan de moeite waard.

Maar liefst zeshonderd volgers

De oproep tot delen, liken en winnen had bijzonder grote gevolgen. Niet alleen voor de prijswinnaars maar ook voor Oudewater.net. De vijfhonderdgrens werd al heel snel doorbroken. Op de avond van de trekking van de prijswinnaars was het aantal likes gestegen tot maar liefst op een paar na zeshonderd. In het bijzijn van alle medewerkers van Oudewater.net, kort geleden uitgebreid met Martijn de Wit en Ella Breij, werden uit een emmertje drie namen getrokken:

  • Carola va Harmelen-Stukart
  • Linda en Amina Koene
  • Kimberly Mast

Deze winnaars werden ogenblikkelijk op de hoogte gesteld met de vraag of ze hun prijs de volgende dag in ontvangst konden nemen in het bijzijn van Margreet Nagtegaal van de Zenderstreek en dat lukte in twee gevallen. Terwijl inmiddels alle Oudewaterse fotografen al vaker hebben bijgedragen aan de nieuwsrubriek is het heel vaak Bert van der Horst die de foto’s levert. Dit keer was het Jörgen Hulst die de plaatjes maakte.

Prijsuitrijking-oudewater.net_IMG_0315

Beide aanwezige winnaressen waren heel blij met hun pakket en enigszins beduusd van de inhoud. Ze gaven aan het pakket met hun moeder te willen delen. Margreet Nagtegaal bleef nog even om haar verhaal over Oudewater.net af te ronden, want ook met de lokale pers geeft Oudewater.net aan een goede band te hebben.

Inmiddels hebben wij ook contact gehad met de derde winnares, zij zal het pakket zo spoedig mogelijk overhandigd krijgen.

Redactie Oudewater.net | 24 december 2015
Foto’s: Jörgen Hulst & Marion Nouens

Geef een antwoord