Word de nieuwe balie-adviseur van TIP Oudewater!

Door de gestage groei in de belangstelling voor ons pittoreske stadje is Toeristisch Informatie Punt Oudewater op zoek naar een nieuwe collega!

Vacature

Veel toeristen uit binnen- en buitenland weten de weg te vinden naar het mooie Oudewater. Veel van hen starten hun wandeling, vaar– en/of fietstocht vanuit het Toeristisch Informatiepunt (TIP). Daarnaast maken zij veelvuldig gebruik van de mogelijkheid om informatie bij het TIP in te winnen over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een torenbeklimming te doen of een stadswandeling te maken.

Door de gestage groei in de belangstelling voor ons pittoreske stadje komen wij graag in contact met een

Balie – Adviseur ( M/V) voor ons Toeristisch Informatie Punt te Oudewater

U komt te werken met een enthousiast team van vrijwillige balie – adviseurs, stadsgidsen en schippers en gidsen van de rondvaart boten.

Vanuit ons centraal gelegen toeristenkantoor organiseren wij o.a.:

Als u graag met mensen om gaat en het leuk vindt om ze te kunnen informeren over Oudewater en omgeving, dan is dit een leuke job voor u. Honorering vindt plaats op basis van een voorgeschreven fiscale vrijwilligersvergoeding.

Voor contact of nadere informatie kunt u zich wenden tot Jantien de Koning, interim-manager TIP, tel. 06 25548730 of J10de.koning@kpnmail.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Bron: Stichting Toerisme en Recreatie Oudewater | 8 november 2016

Geef een antwoord