Yac Yac 5 Reloaded bijt het spits af

Afgelopen zaterdag 7 februari om 4 uur was voor Yac Yac 5 Reloaded de aftrap als start voor GOUD van OUDewater. Dat vindt plaats op 10, 11 en 12 april 2015 in de Eiber. De kaartverkoop begint op 2 maart.

Door Yac Yac 5 werd vast proefgedraaid voor de oudere jongeren. Alle aanwezigen leken te denken dat dat ze nog 17 of 18 waren;  zo uitgelaten stond men mee te galmen met de nummers van toen. Een groep van een man of zeventig,  allemaal bekenden en familie waren naar de Klepper gekomen.  Boven, in de kleine zaal, was het dan ook stampvol. Met een flesje bier in de knuisten was de sfeer van vroeger was weer helemaal terug.

Yac Yac 5 Reloaded Oudewater

Een van de leden van Yac Yac 5 Reloaded vatte het mooi samen: Of ze nu 60 waren of 18; alle harten waren weer jong . En daar was het ons om te doen

Het was een klein feestje..


Tekst en foto’s: Bert van der Horst

2 thoughts on “Yac Yac 5 Reloaded bijt het spits af”

 1. Nico Dekens zegt:

  We hebben daar weer de dag van ons leven gehad in De Klepper in Oudewater. Helemaal weer in de sfeer van bijna 50 jaar geleden. Er gaat toch niets boven het stadje van de geelbuiken waar ik weliswaar al 45 jaar niet meer woon.
  Kijken uit naar april. Nico en Thea Dekens

 2. Co Stolwijk zegt:

  Allemachtig , wat prachtig om die oude tijden nogmaals te ervaren , daar gaat het
  hart sneller van kloppen !
  Trouwens : goeie foto,s en leuke tekst , Bert !

Geef een antwoord