Zomer in Oudewater! Schiet jij de winnende foto?

Zomer in Oudewater. Dat is het thema van de actie die Oudewater.net in augustus op touw zet. Deze maand kan iedereen foto’s insturen van zomerse taferelen in Oudewater. De winnaar ontvangt een typische zomerprijs: een tegoedbon van IJssalon Roberto.

Heb jij misschien een Grachtenvaert gemaakt met ‘De Geelbuik’ en daar mooie foto’s van geschoten? Of legde jij met je camera de stad vast vanuit de toren van de Grote of Sint Michaëlskerk? Oh, je nam een drankje op de zonovergoten Markt en maakte daar een plaatje van met De Heksenwaag op de achtergrond? En die te gekke foto wil je graag delen? Nou dat komt dan goed uit, want Oudewater.net zoekt zulke impressies. Deel de foto op de Facebookpagina van Oudewater.net: www.facebook.com/oudewater.net of stuur de foto naar info@oudewater.net vóór 1 september 2014.Ook niet-Oudewaternaren mogen foto’s sturen.

Judith Verhoef van Oudewater.net: ,,In Oudewater is zoveel te zien en te doen in de zomer en dat willen we graag in beeld brengen en promoten via sociale media zoals Facebook. Daarnaast verdient de winnaar een leuk zomers cadeau, namelijk een tegoedbon van IJssalon Roberto. De werkgroep Oudewater.net beoordeelt de foto’s. De mooiste publiceren we op onze website.’’

Per deelnemer mogen maximaal 5 foto’s worden gedeeld of ingestuurd, het liefst zo recent mogelijk genomen.

Oudewater.net is dé website van Oudewater met informatie voor inwoners en toeristen over alles wat Oudewater te bieden heeft! Met het delen van je foto op de facebookpagina van Oudewater.net of het mailen van je foto naar  info@oudewater.net geef je Oudewater.net de toestemming om deze nu en in de toekomst voor publicatiedoeleinden voor Oudewater te gebruiken.

2 thoughts on “Zomer in Oudewater! Schiet jij de winnende foto?”

 1. J W N van Dooijeweert zegt:

  Mijnheer, mevrouw,
  De door u op de achtergrond van uw website geplaatste foto heeft u genomen van mijn website. Volgens recht en gebruik kunt u niet zonder meer foto’s van anderen gebruiken. Ik zeg er even bij dat ik er geen enkel bezwaar tegen heb dat u hem gebruikt, ik vind het zelfs leuk, maar zet er dan even de herkomst bij… En ik denk dat er iets tegenover mag staan.
  Ik ben heel benieuwd naar uw reactie.
  Hartelijke groeten
  Jan van Dooijeweert
  Waddinxveen

 2. J W N van Dooijeweert zegt:

  Haha…. De foto is door mijn sitebouwer van internet gehaald. Dus alles vervalt, wat ik hierboven schreef

Geef een antwoord