Disclaimer privacy

Oudewater.net  verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving (AVG). Wij gebruiken deze data om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en nieuwe ontwikkelingen via e-mail, sociale media of telefoon. Wij kunnen nieuwsbrieven versturen via e-mail. Als je deze mailings ontvangt, zijn jouw gegevens opgenomen in onze database. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, geef je ons toestemming om je gegevens daarin op te slaan en deze te gebruiken. Wil je deze berichten niet meer ontvangen, dan kun je je uitschrijven via deze afmeldlink. Ook in de e-mails is een mogelijkheid om je af te melden of je kunt een afmelding sturen naar info@oudewater.net.

Neem voor het inzien van je gegevens of voor het doorgeven van wijzigingen ook contact met ons op. De gegevens die je achterlaat op onze website worden alleen door ons gebruikt en worden niet aan anderen beschikbaar gesteld.

Oudewater.net gaat zeer zorgvuldig om met data. Dat geldt dus ook voor jouw (persoons)gegevens die je achterlaat op onze website. Wij hebben zorgvuldige en passende maatregelen genomen om persoonsgegevens tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op:
Oudewater.net
info@oudewater.net
telefoon: 06-40882891 (Edith van der Klis-Rijsemus)