Welkom bij Eetcafé Jill House

Jill-House_OudewaterIn een mooi historisch pand, gelegen aan de Markt in Oudewater, is Eetcafé Jill House gevestigd. In dit eetcafé voel je meteen de gezelligheid. De grote balken die nog in het zicht zitten, een mooie stenen vloer en een rustieke inrichting maken dat je je direct thuis voelt.  De eigenaren, Annelies en Esmeralda zijn échte horecamensen en weten hoe je een klant moet benaderen. Of je nu komt voor een kopje koffie met een heerlijk stuk vlaai of je komt voor een lekker lunchgerecht: het wordt snel en correct geserveerd en het smaakt geweldig!

Het team van Eetcafé Jill House

Het team van Eetcafé Jill House staat altijd voor u  klaar. We hebben er plezier in, elke dag weer.  En om het u naar de zin te maken; daar gaan we elke dag voor! Onze klanten zeggen dat ook tegen ons! Ervaar het zelf en kom langs! U bent van harte welkom!

Eetcafé Jill House

Jill-House_OudewaterWij hebben een uitgebreide kaart met warme en koude broodjes, tosti’s en heerlijke eiergerechten. Maar ook fijne maaltijdsalades, hoofdgerechten en desserts. Voor elk wat wils! Voor de kinderen is een mooi kindermenu beschikbaar! Een menukaart om iets lekkers te kiezen!  Komt u ook? Wij heten u van harte welkom!