Welkom bij Hotel Restaurant Abrona

In dit bijzondere hotel en restaurant werken mensen met een verstandelijke beperking. Door een intensieve begeleiding maakt Abrona het mogelijk om ook deze mensen een vak te leren, waarna een deel kan doorstromen naar een betaalde baan elders. Zij werken in de keuken, huishouding en bediening en worden begeleid door professioneel horecapersoneel. Daardoor is het mogelijk om de hoge service en kwaliteit te waarborgen.

Hotel Restaurant Abrona in een historische stad

Oudewater is een historisch stadje waar het goed toeven is. Hotel Restaurant Abrona ligt op loopafstand van het centrum, waar u op de markt gezellige terrasjes vindt. Maar ook in het sfeervolle restaurant van Abrona met de ruime serre en het grote terras aan de achterzijde kunt u heerlijk zitten.  Elke kamer van het kleinschalige hotel heeft een eigen badkamer. Dit gezellige hotel heeft 24 tweepersoonskamers en er is één kamer beschikbaar op de begane grond voor mindervaliden. Alle kamers beschikken over WIFI, televisie, telefoon en een wekkerradio. Uiteraard is een lift aanwezig voor de kamers op de eerste verdieping.

Abrona_restaurant_OudewaterEr is een ruim restaurant waar het ontbijt,  lunch en diner worden geserveerd. Geïnteresseerd in de diner menukaart? Kijk maar even in de kaart en ontdek de heerlijke gerechten.

Abrona weer geopend vanaf april 2018

Vanaf april 2018 is Abrona weer geopend. Weer alles in een nieuw jasje gestoken en ook een nieuw logo! De vertrouwde service en concept is natuurlijk gebleven. Binnenkort vindt u aanpassingen van deze pagina’s met prachtige foto’s zodat u al een beeld krijgt hoe mooi Abrona is geworden!