Slapen in Oudewater

Er is in ons stadje zoveel te zien en te doen, dat een dagje misschien te kort is. Kom aan het eind van de dag bij in het sfeervolle Oudewater tijdens een lekker etentje bij één van de vele restaurants of een drankje in één van de gezellige kroegen. Natuurlijk niets zo fijn als een goede plek om te overnachten en de volgende dag nog eens rustig rond te stappen.

Oudewater biedt tal van  mogelijkheden voor een heerlijke overnachting in één van de vele bed & breakfasts of in het hotel. Maar ook campings midden in de natuur waar het prima tot rust komen is, zijn er voldoende.

Je kunt je bij het Toeristisch Informatie Punt goed laten adviseren. Zij hebben een overzicht van alle accomodaties! Mailen kan natuurlijk, als u een verblijf in ons mooie stadje in gedachten hebt, naar tip@oudewater.net en bellen ook, tel. 0348 561628

Slapen in Oudewater en omgeving

Ook in de omgeving van Oudewater zijn vele overnachtingsmogelijkheden te vinden. Eigenlijk is Oudewater natuurlijk veel te leuk voor een bezoek van één dag. Verleng het verblijf en blijf lekker slapen in Oudewater! Ervaar de magie van Oudewater tijdens uw verblijf!!