Vakantieappartementen Oudewater Centrum

Midden in het stadshart van het prachtige historische centrum  bevinden zich de vakantieappartementen Oudewater Centrum, boven de Hema.  Direct aan de gracht en schuin tegenover de gezellige terrasjes op de markt van Oudewater. De appartementen zijn in 2017 helemaal gloednieuw ingericht.  In totaal zijn er 3 appartementen, van 48m2,  55m2 en 70m2 groot en ze zijn gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. Alle appartementen hebben één slaapkamer, maar er staat ook in elke woonkamer een extra bedbank. De appartementen zijn ingericht voor 4 personen.

Appartementen, Oudewater, Hema, Cojan van Toor Professional Photography

 

De open keuken is van alle gemakken voorzien met kookplaat, combi-magnetron/oven en vaatwasser. Ook is er een wasmachine aanwezig. De appartementen zijn bereikbaar via een gezamenlijke ingang en trappenhuis.

Appartementen, Oudewater, Hema, Cojan van Toor Professional Photography

 

De appartementen zijn te boeken voor minimaal 2 nachten, inclusief een linnen- en handdoekenpakket voor het aantal personen waarvoor u boekt.

Appartementen, Oudewater, Hema, Cojan van Toor Professional Photography

 

Beneden bij de Hema is er een mogelijkheid om te ontbijten en ook kunt u voor een meerprijs een gevulde koelkast vinden bij uw aankomst.

Kijk voor meer informatie en directe boekingsmogelijkheden  op www.vakantiehuisoudewatercentrum.nl.
U kunt ook bellen met Sanne van der Weijden, tel. 06 53 72 12 15.