Toeristisch Informatie Punt Oudewater

Eind maart zal het kantoor van het Toeristisch Informatie Punt in Oudewater weer opengaan. De precieze openingstijden zullen we dan op deze pagina publiceren.

TIP is altijd per e-mail bereikbaar: tip@oudewater.net

Het Toeristisch Informatie Punt Oudewater (TIP) heeft sinds 2012 de functie van de voormalige VVV Oudewater overgenomen. TIP is gevestigd in een prachtig 17e eeuws pand, midden in het centrum van Oudewater. Het perfecte startpunt om Oudewater te ontdekken. Een team van vrijwilligers staat klaar om zowel toeristen als inwoners te vertellen over alles wat Oudewater te bieden heeft! TIP Oudewater vindt u midden in het centrum:

Leeuweringerstraat 10, 3421 AC Oudewater.

TIP is tijdens openingstijden telefonisch te bereiken op  (0348)561628 en altijd via het e-mailadres tip@oudewater.net

Het boeken van een stadswandeling,  of bv de Tippie speurtocht voor kinderen,  kan via de mail.

Arrangementen van TIP

TIP Oudewater biedt diverse culturele en recreatieve arrangementen, een bijzondere stadswandeling of een Grachtenvaert. In de winkel is een keur aan wandel- en fietsroutes, diverse wegen- en waterkaarten en stadsplattegronden te vinden. Ook verkrijgbaar in de winkel zijn diverse artikelen die te maken hebben met de rijke historie van Oudewater. Leuk als souvenir of om cadeau te doen! Bij TIP Oudewater is de regionale Dinerbon verkrijgbaar in vier verschillende coupures, namelijk € 10,–, € 12,50, € 25,– en € 50,–. De deelnemende restaurants, die zijn te herkennen aan een * achter de naam, zijn te vinden onder Proeven. Natuurlijk kan de Dinerbon ook gebruikt voor lunch of een drankje.