Webportaal Oudewater.net

Op vrijdag 11 april 2014 gaat het webportaal Oudewater.net online voor inwoners en toeristen! Het nieuwe webportaal met als ondertitel ‘Ervaar Oudewater’ is een prachtige site waarop alles wat Oudewater te bieden heeft, voor zowel toeristen als inwoners, te vinden is. Evenementen zijn terug te vinden in de evenementenkalender. Je vindt er alle musea die je kunt bezoeken, alle monumenten die het bekijken waard zijn, alle plekken waar je iets kunt eten of drinken, alle plaatsen waar je als toerist kunt overnachten en nog veel meer over wat er in Oudewater te doen is en te ontdekken valt.

STRO en ‘Oudewater online’

De organisatie STRO (Stichting Toerisme en Recreatie Oudewater), die het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Oudewater beheert, heeft het initiatief tot dit webportaal genomen. STRO vond dat de toeristische informatie over Oudewater te versnipperd was en meende dat Oudewater beter verdiende. Een aantal vrijwilligers is onder de naam ‘Oudewater Online’ hard aan het werk gegaan om er iets moois van te maken.

Met een financiële bijdrage van zowel STRO als de gemeente Oudewater en bijzonder veel vrije uren van een zestal vrijwilligers is een schitterend webportaal tot stand gekomen. Op dit webportaal kan iedereen terecht die geïnteresseerd is in Oudewater en wat daar zo al te beleven is en te bekijken valt. Eenmaal op de website kom je met enkele muisklikken bij sites van bijvoorbeeld museum ‘De Heksenwaag’ of één van onze prima restaurants. Een website waar alle Oudewaternaren, inwoners en ondernemers, trots op kunnen zijn en waar toeristen blij van worden.

Feestelijke lancering webportaal Oudewater.net

Dat veel Oudewaternaren zich verbonden voelen met Oudewater en toeristen zich geboeid weten door Oudewater is wijd en zijd bekend. In het bijzijn van onder meer het TCPO (Toeristisch Cultureel Platform Oudewater) en andere genodigden is er dan ook een feestelijke lancering van de site. Burgemeester Pieter Verhoeve van Oudewater opent het webportaal aanstaande vrijdag even na vieren. Eén van de vrijwilligers zal in de openingstoespraak een toelichting geven over het webportaal.

One thought on “Webportaal Oudewater.net”

  1. Peter den Hertog zegt:

    Wat een mooie website !!
    Prima promotie voor Oudewater

Geef een antwoord