Welkom bij Grandi Vini

Oudewater heeft er  weer een mooie nieuwe zaak bij!

Sinds mei 2015 heeft Oudewater er weer een prachtige nieuwe zaak bij. Het bedrijf Grandi Vini van Bernard Tesink heeft zich gevestigd met een wijnhandel en delicatessenzaak.

Wie kent Bernard Tesink niet?

Bernard is natuurlijk bekend geworden als de eigenaar/restaurateur van het Sterrenrestaurant “De Burgemeester” in Linschoten. En de naam Tesink is natuurlijk in Oudewater méér dan bekend.  Sinds 1 januari 2016 heeft Bernard zich volledig gericht op zijn bedrijf Grandi Vini.

Bernard was een jonge twintiger toen hij voor het eerst in aanraking kwam met de wijnhandel. Werkend bij De Arendshoeve in Bergambacht werd hij al snel belast met het samenstellen van de wijnkaart. Veel beurzen bezocht, veel wijnen gezocht, gevonden en geproefd – in het bijzonder in Italië- waar zijn (wijn)hart ligt. Maar ook wijnen uit andere landen behoren tot zijn interesse- en kennisgebied. Wél een bewuste keuze voor Europese wijnen! Dat is zijn specialisme.

Het beste voor zijn klanten!

Wijn-en-kaas-Grandi-Vini_OudewaterAl meer dan 20 jaar heeft Bernard een uitmuntende relatie opgebouwd met meer dan 40 wijnhuizen in Italië, Duitsland en Frankrijk. Maar ook Spaanse en Portugese wijnhuizen behoren tot de groep waar hij wijnen van importeert. In totaal met wel meer dan 400 wijnen! Bij sommige wijnhuizen heeft hij zelfs de exclusieve import voor de Benelux. De wijnhuizen worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Overwegend zijn het kleine wijnhuizen, waarbij de ambachtelijkheid en de kwaliteit voorop staat. Dat is dan ook de overeenkomst met de visie van Bernard Tesink. Het beste voor zijn klanten, in het bijzonder voor de ‘klassieke wijndrinker’ zoals hij het zelf noemt.

De nieuwe zaak heeft een geweldig uitgebreid assortiment wijnen en delicatessen. Prachtige wijnen, speciale bieren, alcoholvrije feestelijke drankjes, hammetjes, desembrood, rillettes, azijn en oliën. Teveel om op te noemen. Dit moet u zelf zien en beleven! Er is ook een prachtig ingericht proeflokaal! Met ruime openingstijden. Dus door de week een sluitingstijd van bijvoorbeeld 19.00 uur. En natuurlijk is de zaak ook op zaterdag geopend.  De wel bekende medewerksters Larissa en Monique bemannen deze geweldige zaak. Ook bij hen is de wijnkennis ruimschoots aanwezig, zodat er gerekend kan worden op goede adviezen. Behalve dat de particulier terecht kan in de winkel, zal ook het kantoor van de groothandel/importeurschap vanTesink gevestigd worden in het pand op de IJsselvere.