Welkom bij Hans van Groeningen Shoes & Fashion

Wij zijn de lokale one-stop-shop voor de man in het Groene Hart van Nederland. Met verrassende collecties van global brands als Hugo Boss, Paul & Shark, Ted Baker, Gardeur, Van Lier en Floris van Bommel, gemixt met leuke merken als British Indigo, Blue Industry en Nudie Jeans hebben wij een heel compleet en modieus beeld voor de man in huis.  Dit wordt gepresenteerd in een inspirerend interieur, een mengeling van vintage en stoer mannelijk modern. Door de unieke mix van kleding en schoenen hoeft onze klant echt maar één winkel in om compleet te slagen.

Ouderwetse service, nieuwerwetse stijl

Een eerlijk en goed advies en het gratis vermaken van de gekochte kleding. Dat is een service die lang niet altijd meer vanzelfsprekend is, maar bij Hans van Groeningen is dit altijd zo geweest en dat is nog steeds zo! Ouderwetse service zou je het kunnen noemen, net als een kop goede koffie tijdens het passen. Wij noemen dit nieuwerwetse stijl!

Online inspireren, offline proberen

Via de Instagram-, Twitter- en Facebookpagina van Hans van Groeningen kun je altijd inspiratie opdoen, stijl- en combinatietips vinden en geven we een uniek kijkje achter de schermen. Ook zijn we via deze kanalen altijd te bereiken voor allerlei vragen. Omdat wij geloven in de kracht van het live ervaren en een persoonlijk contact met de klant heel belangrijk vinden,  is onze unieke collectie niet online te koop. Wel kunnen we u op verzoek het gekochte product toesturen.

Gratis parkeren

Een ongebruikelijke luxe die we niet willen vergeten: In het bruisende Oudewater parkeert u altijd gratis!

Kom maar kijken!

Loop eens binnen en bekijk ons aantrekkelijke assortiment! U bent welkom bij Hans van Groeningen. De koffie staat klaar!