Welkom bij ‘t Kaasmeisje

In de smaakstraat van Oudewater, de Leeuweringerstraat, zit naast de groenteboer, de warme bakker, de (Keur)slager, de natuurvoedingswinkel en de zoetwarenspecialist, de noten- en kaasspecialist ’t Kaasmeisje.

Kaasmeisje_OudewaterWe verkopen hier heerlijke ambachtelijke kaas, de lekkerste streekproducten en diverse soorten noten,  die we zelf branden. Verser kan het niet!

 

Kaas; heel veel soorten!

Kaasmeisje_OudewaterNatuurlijk verkopen we Goudse kaas-soorten, van jong tot heel oud, maar ook diverse kruidenkazen. Allemaal kwaliteits- kaas. Gewoon omdat wij ons vak verstaan! De ambachtelijke kazen zijn zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. In ons assortiment hebben we tal van bijzondere streekkazen, waaronder ‘Le Petit Doruvael’ uit Montfoort wel de bekendste is.

Natuurlijk hebben wij ook kaas uit Noord-Holland en uiteraard mogen we de buitenlandse kazen niet vergeten! Laten we zeker ook de diverse soorten geitenkaas onder de aandacht brengen. Eigenlijk te veel uiteenlopende soorten kaas om op te noemen. Kom maar eens kijken en proeven! En oordeel zelf!

Noten; ook een grote keuze

We branden al onze noten dagelijks vers; in zuivere arachideolie! Dat geeft een extra bijzondere en verse smaak aan de noot. En we verkopen niet alleen allerlei losse soorten noten; we hebben ook heerlijke melanges voor u samengesteld. Zelf een bijzondere  melange bedenken? Dan kan natuurlijk ook. U geeft aan wat u lekker vindt, wij adviseren u en maken een smaakvolle samenstelling.

Geschenken

Kaasmeisje_OudewaterEen tasje of een mandje met streekproducten is bijzonder leuk om te geven én heel leuk om te ontvangen. We hebben er altijd wel een aantal in voorraad staan. Maar we maken ze ook graag op maat naar uw eigen wensen en afgestemd op de smaak van diegene die u het wilt geven.  We doen dat met plezier en gaan graag samen met u creatief aan de gang, zodat het kado zeer persoonlijk wordt!

Proeverij

En wie het zichzelf wel eens lekker gemakkelijk wil maken en geen zin heeft om veel te moeten organiseren om lekkere hapjes zelf te maken, kan natuurlijk ook bij ons terecht. Voor kaasplateaus, lekkere tapasvariaties en heerlijke versgebrande noten. Een mailtje  of telefoontje is voldoende, maar uitkiezen in de winkel is natuurlijk nog veel leuker.

Kom bij ons langs en laat u inspireren!

Wees welkom in onze winkel aan de Leeuweringerstraat 28 of neem eens een kijkje op onze website! De winkel in Oudewater is geopend van woensdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom!