Welkom bij COOP Heijmans Oudewater

Supermarkt COOP aan het Joostenplein in Oudewater is gemakkelijk te vinden aan de rand van het centrum, écht op loopafstand van de kades van de IJssel en van de Markt. U bent er zo!

Als lekkerste supermarkt van Nederland hebben wij een uitgebreid assortiment aan heerlijke versproducten, waarvan een groot deel nog in de winkel zelf bereid wordt. Maar ook voor scherp geprijsde A-merkproducten en voordelige huismerkartikelen doet u boodschappen bij COOP  Oudewater. ‘Vers, ambachtelijk en klantvriendelijk’, staan bij ons centraal!

U bent van harte welkom bij ons op de hiernaast genoemde openingstijden.

Fijn spaarsysteem

Bovendien spaart u met ons unieke klantenprogramma gratis voor korting, leuke uitjes en cadeaus. Bij uw boodschappen ontvangt punten, die u in de shop kunt inwisselen voor een dagje weg of handig kookgerei. Meld u online aan of kom langs in onze winkel.

Bezorgen

Natuurlijk  bezorgen wij uw boodschappen bij u thuis, op de boot of op de camping! Uw boodschappen worden gekoeld door zonnepanelen op het dak van de bus.

Faciliteiten

COOP supermarkt in Oudewater beschikt over een shop, waar een groot assortiment aan alcoholische dranken wordt aangeboden. Ook is er een stomerij aanwezig en kunt u gebruikmaken van de zelfscan.

Als het u beter uitkomt kunt u ook online uw boodschappen bestellen. De COOP app vindt u in de App store.

Tot snel bij COOP Oudewater!

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina of de advertenties in de Ijsselstreek.

Meer info via heijmans.oudewater@coop.nl

Telefonisch 0348 562671