Welkom bij HEMA Oudewater

HEMA in Oudewater uitgebreid

HEMA_OudewaterIn augustus 2014 opende HEMA haar deuren in Oudewater. Midden in het centrum op een fraaie locatie aan de Donkere Gaard.  En nog geen 3 jaar later werd deze Hema uitgebreid met maar liefst 160 vierkante meter! Het naastliggende pand werd aangekocht om het totale assortiment nog eens uit te breiden. En als klap op de vuurpijl werd er ook een corner gecreëerd om een lekker kopje koffie, thee of fris te drinken met heerlijk gebak of een broodje. Een echte aanwinst voor het centrum van Oudewater.

HEMA_Oudewater HEMA_Oudewater

In onze winkel kunnen klanten onder andere terecht voor kinderkleding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke artikelen, schrijfwaren en voorverpakte koek en snoep. Aangezien er geen supermarkt in het centrum van Oudewater is, springen wij hierop in met ons assortiment koek, snoep, zoutjes en dergelijke.

HEMA_Oudewater HEMA_Oudewater

En daarnaast is er een assortiment gekoelde food artikelen als je onverwacht toch nog boodschappen vergeten bent.  En niet te vergeten het bekende HEMA softijsje. Voor diensten kunnen klanten ook bij ons terecht. Zo beschikken we over een tweedaagse fotoservice en een fotokiosk met directklaar afdrukken. Online bestellingen via onze website kunnen worden opgehaald in de winkel.

HEMA_OudewaterDe extra’s bij HEMA Oudewater

  • koffiecorner
  • gebakservice
  • foto snelservice online
  • foto snelservice in de winkel
  • gordijnen
  • online winkelen

 

De doordachte formule van HEMA

In 1926 opende de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg H.E.M.A., de eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Een warenhuis voor de gewone man waar producten werden verkocht tegen eenheidsprijzen van 10, 25 en 50 cent. Vanaf de eerste dag stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Inmiddels zijn er winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Spanje.

Het merk HEMA

Al voordat het woord ‘huismerk’ werd uitgevonden, maakte HEMA alle artikelen al zelf: 100% HEMA. En daarin zie je altijd één ding terug: 100% bijzondere eenvoud. Gewone dingen bijzonder maken. Dat maakt HEMA bijzonder en toch zo gewoon.

Prijs & kwaliteit

Om het jou nóg makkelijker te maken, kiest HEMA alleen de beste basisartikelen en test die zelf, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Dat geldt voor de bekende HEMA artikelen én voor alle nieuwe producten en diensten waarmee HEMA blijft verrassen. Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog beter, leuker en mooier kunnen worden. Met altijd weer die verrassend lage prijs. Die spreekt voor zich. Net als de service: bevalt een HEMA product niet, dan krijg je je geld terug. Zonder discussie.