Welkom bij Mitra Oostendorp

Onze winkel is onderdeel van Mitra, maar de familie Oostendorp runt al decennialang een slijterij op precies dezelfde plek waar nu de Mitravestiging is. En wie meer over de voorgeschiedenis van de slijterij in de Leeuweringerstraat wil weten, klik dan op voorgaande link om het boeiende historische Oudewaterse verhaal te lezen van het familiebedrijf Oostendorp..

Wij verkopen een zeer uitgebreid assortiment wijnen, bieren, gedestilleerd en wat er ook maar te bedenken valt. En daarbij zijn de Oudewaterse specialiteiten zeker niet vergeten zoals een ‘Oudewaters bakkie’ en ‘Geelbuiker Lazarus’.

Sinds 1995 was het Gall & Gall Oostendorp en dat betekent dus dat wij één van de eerste franchisenemers van Gall & Gall waren. Nu, in 2019, zijn wij trots om aangesloten zijn bij Mitra en hopen dit uiteraard nog lang te mogen doen! Mitra is vooraanstaand op het gebied van dranken en wijnen en blijft altijd met de tijd meegroeien. Ook ons personeel is altijd deskundig en wordt op elke mogelijke manier getraind door middel van master classes, proeverijen en uiteraard verschillende opleidingen. Weten wat de klant wil en deze altijd tevreden stellen, dat is ook zeker waar wij voor staan! Zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht en zullen wij er altijd naar streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Loop eens even binnen en vraag ons om advies; of het nu om een cadeau gaat (bijvoorbeeld onze ‘wereldberoemde’ koffielikeur ‘Oudewaters Bakkie’ of de ‘Geelbuiker Lazarus’). En als u een feestje heeft (wij verhuren ook Cooltaps en (wijn)glazen) dan kunnen we het hebben over onze bezorgmogelijkheden.

We staan voor u klaar.