Welkom bij Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Overtoom 5 te IJsselstein. Onze openingstijden zijn van ma 13.00 – 17:00 uur en dinsdag van 10:00 – 17:00 uur.
Klanten kunnen terecht voor hun dagelijkse bankzaken.

Buiten deze openingstijden kunnen klanten veel zelf regelen via de app of internet. In geval van nood, zijn we 24 uur, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een adviesgesprek over wonen, pensioen of beleggen.

Geldmaat
Ga voor een volledig overzicht van alle geld(stort)automaten van Geldmaat naar www.rabobank.nl/vind-je-bank.

Zelfstandig blijven bankieren
Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bankieren. Omdat u er niet alleen voor staat. Dat noemen wij Samen Bankieren.

Mobiele Bankservice
Een ander voorbeeld hoe we onze contactkanalen blijven optimaliseren is de Mobiele Bankservice . Deze service, speciaal voor kwetsbare klanten, is onlangs als nieuw kanaal live gegaan. Een mooie stap om voor iedereen financieel gezond leven mogelijk te maken.

Samen bereik je meer dan alleen
De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. Want samen bereik je meer dan alleen. Met bijvoorbeeld sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving in Oudewater.