Welkom bij Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

Ons servicekantoor in Oudewater aan de Donkere Gaard is elke woensdag en vrijdag geopend van 10.00 – 12.30 uur en van  13.00 – 17.00 uur. Klanten kunnen terecht met hun servicevragen en advies krijgen over dagelijkse bankzaken. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een adviesgesprek over wonen, pensioen of beleggen. Bij het servicepunt bevindt zich ook onze geldautomaat die 24/7 beschikbaar is. Op onze website vindt u alle informatie over de dienstverlening en services. En u kunt 24 uur per dag bellen met onze klantenservice via (0348) 559559.

Speciaal voor ondernemers hebben we een inloopspreekuur. Iedere vrijdagmiddag zijn ondernemers en starters welkom . En ook op andere tijdstippen bent u welkom. U kunt een afspraak maken via (0348) 559669.

Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

Zelfstandig blijven bankieren

Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bankieren. Omdat u er niet alleen voor staat. Dat noemen wij Samen Bankieren.

In Oudewater geven wij ook gratis workshops online bankieren. Onder begeleiding van onze adviseurs gaat u aan de slag met online bankieren met uw computer, smartphone of tablet. Zo raakt u stap voor stap wegwijs in het regelen van uw bankzaken. Benieuwd naar de eerstvolgende workshop? Neem dan contact op via de telefoon of kom langs op het servicekantoor.

Als het nodig is, komen we bij u langs om u te helpen met uw bankzaken. Onze adviseur aan huis helpt u graag op weg. Bijvoorbeeld voor het openen van een betaalrekening, het opstellen van een volmacht of hulp bij internetbankieren.

Samen bereik je meer dan alleen

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. Want samen bereik je meer dan alleen. Met bijvoorbeeld sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving in Oudewater.