Welkom bij Viqo voor Schoenen en Accessoires

Wat een prachtige winkel en wat een prettige ontvangst. Priscilla benadrukt wat je eigenlijk direct aanvoelt: je bent hier welkom; of je nu iets koopt of niet. Je kunt rustig even rondkijken als je dat het liefste doet, maar je kunt ook om advies vragen.  En dat krijg je dan ook! Professioneel, maar zeker ook op een zeer vriendelijke wijze. En koop je deze keer niets, dan is dat ook goed. Je bent welkom en dat merk je.

Viqo-2020

Al vijf jaar een begrip

Zo’n jaar of vijf geleden nam Priscilla als 22-jarige al de verantwoording op zich om een eigen bedrijf te beginnen. En dat was een modewinkel in schoenen en accessoires: “Ik hou van mode en wil daarom graag met mensen meedenken.”
Priscilla vindt het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in de winkel en dat ze het fijn vinden om er te komen.

VIQO-2020-

“We hebben vrij veel vaste klanten die elk seizoen langskomen voor de nieuwste modetrends of gewoon voor een gezellig praatje en een kopje koffie.” Nog maar kort geleden is de schoenenzaak van Priscilla naar een paar deuren verderop verhuisd.

VIQO-2020

De winkel bevindt zich nu in een nog mooier pand met een grote etalage aan de Korte Havenstraat 24 in Oudewater.

Ook online

De etalage ziet er geweldig uit en is werkelijk een blikvanger in de stad.

VIQO-etalage-2020

Met het inrichten van de etalage laat Priscilla zich helpen, maar de inrichting van de winkel heeft ze, geholpen door moeder Monique – die haar trouwens bij veel meer activiteiten blijkt te helpen – deed ze zelf.

VIQO-2020-interieur

Ze gaat ook zelf beurzen af om in te kopen. Veelal kiest ze voor schoenen die in Duitsland of Italië ontworpen en vervaardigd zijn. Bekende merken in haar assortiment zijn Gabor, Via Vai en AQA Shoes. Bijna alle merken in ons assortiment hebben een uitneembaar voetbed waardoor de schoenen ook met eigen (steun)zool gedragen kunnen worden.”

Een aantal andere merken in de collectie van Viqo zijn: Bullboxer shoes, Birkenstock, Caprice, Marco Tozzi en Rieker , maar er zijn er nog veel meer.

Naast schoenen, alleen maar damesschoenen overigens, verkoopt Viqo ook allerlei bijpassende accessoires; tassen en riemen van het merk Elvy, sieraden, sjaals en verschillende onderhoudsproducten.

VIQO-2020-accessoires

“We hebben ook een webshop”, laat Priscilla op de valreep weten. “Heel veel klanten uit Oudewater kijken daar eerst even om zich te oriënteren, maar komen dan toch vaak ook naar de winkel om de schoenen te passen. Mensen die verder weg wonen, bestellen wat vaker online en dat werkt ook prima.” Neem ook eens even een kijkje bij de webshop van Viqo.

VIQO-2020