Welkom bij Woongalerie Alex Janmaat

Woongalerie Alex Janmaat

Alex Janmaat is een bevlogen mens. Altijd is hij op zoek naar nieuwe elementen, materialen en kleuren om er woonruimten mee tot leven te brengen. Een interieur betekent voor Alex Janmaat de uitdaging om er iets bijzonders van te maken. Lang geleden bedacht hij de term ‘interieurcomponist’ om uitdrukking te geven aan wat hij doet: spannende  combinaties maken van op zichzelf al boeiende interieur-elementen, moderne kunst, verfijnde en grove materialen en sfeervolle kleuren.

Conny Janmaat is even enthousiast als haar man. Al jaar en dag neemt zij de verantwoordelijkheid voor de diverse bloemdecoraties die de interieurcomposities van Alex helemaal af te maken. Daarnaast doet zij de styling en is zij de gastvrouw in deze prachtige zaak.

 

 

 

 

 

Zoon Boy Janmaat is van jongs af aan al in de zaak aanwezig. Naast de styling en fotografie behoort  tot zijn taak de marketing van het bedrijf. Hij onderhoudt de social media kanalen en bewaakt de huisstijl.

Kom Alex Janmaat Interieurs & Kunst zelf beleven!

Al ruim 43 jaar zijn de interieurs van Alex Janmaat meer dan een feest voor het oog. Om de specifieke uitstraling ervan volledig te kunnen ervaren, kunt u het beste er midden in staan. Dus voel je van harte welkom! Ervaar de echte beleving van de interieurs, die het best tot hun recht komen als je de contrasten van ruw en verfijning letterlijk kunt voelen, als de kleuren in al haar nuances rechtstreeks op je netvlies inwerken. De verrassingen en de perfecte harmonie van de interieurs beleef je optimaal als u erin rondloopt.

Onze specialiteit: Fauteuils bekleed met zeildoek

Onze specialiteit en onze trots zijn de zitmeubelen die gemaakt zijn van origineel botenzeildoek van oude klippers. Dit zeil geeft de meubelen een bijzonder authentiek en  krachtig karakter. Kortom een ware verrijking voor een bijzonder interieur. Ook de vormgeving van de fauteuils is nieuw op de Nederlandse markt. Vorm en uitvoering  van de meubelen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een symbiotisch geheel. Laat je verrassen. Kom naar ozne zaak in Oudewater en overtuig jezelf van de authenticiteit van deze producten.

 

Voor nog meer informatie en foto’s kijk ook op de website van Alex Janmaat.

Je bent van harte welkom!

Alex, Conny & Boy Janmaat